Egyedi fényképes bögre / Legyél kreatív, használd a képzeleted, és nyűgözd el szeretteidet!

Kérem tekintse meg árainkat!

 

Egy jól megválasztott képpel díszített egyedi bögre minden reggel mosolyt csalhat szeretteid arcára, de akár magadnak is készíttethetsz egyet, hogy a kellemes pillanatok mindig veled legyenek. Igazán egyedi, személyes ajándék, ami minden alkalomra nagyszerű meglepetés. Kiváló meglepetés lehet születésnapra, névnapra, karácsonyra, esküvőre vagy házassági évfordulóra. Ha ajándékozni szeretné a bögrét, akkor a bögre mellé bögredobozt is tudunk ajánlani, amely még esztétikusabb megjelenést kölcsönöz a benne rejlő ajándéknak.

Cégeknek is nagyszerű befektetés lehet egy jól megtervezett egyedi bögre, amelyben megkínálhatják ügyfeleiket. Egy gőzölgő kávénál nincs is jobb társaság az üzleti ügyek lebonyolításához!

Az egyedi bögre strapabíró, mosogatógépben is mosható anélkül, hogy sérülne rajta a nyomat.

Fényképes bögréd lehet sima fehér – jobb illetve bal oldalas is, de választhatod színes belsővel is, hogy fényképedet még jobban kihangsúlyozzad! Ha pedig valami extra dologra vágysz, válaszd varázsbögréinket 4 féle színben!

A varázsbögre jellegzetessége hogy alap állapotban csak a bögre fedőszíne látszik, azonban forró itallal megtöltve a bögre fokozatosan kifehéredik, és a rányomtatott kép megjelenik. Titkos üzeneteknek tökéletes!

 

  Rendelés / Ajánlatkérés

 

 

A szállítás Mosonmagyaróváron 10.000 Ft felett ingyenes. Az ország többi területére 1.200 Ft. Szállítási idő 2-3 munkanap.
Személyesen az üzletben (9200 Mosonmagyaróvár, Városház utca 3.) készpénzzel. Kiszállítás esetén a futárnak (utánvét).
A MÓVÁR PRINT-nél a termékeinkre 100%-os pénzbefizetési garanciát vállalunk. Rendelj nálunk most, és élvezd ki a magabiztosak nyugalmát!

 

Termékeink