Új nyomtatóra vagy fénymásolóra van szüksége, de tanácstalan a választásban?

Lépjen kapcsolatba velünk!

 

Forduljon szakértő munkatársainkhoz, mondja el nekik, hogy milyen elvárásai vannak új irodai gépével szemben és ők segítenek megtalálni az Ön igényeit legideálisabban, hosszútávon kielégítő gépet.

 

Vállalkozásunk főként HP és Konica Minolta gépek értékesítésével, bérbeadásával, és üzemeltetésével foglalkozik. Egyéni igények esetén azonban bármilyen más márkájú gép beszerzésében, értékesítésében állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Kollégánk felsőfokú informatikai rendszermérnök végzettséggel, több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik. Fő szakterülete a kis- és középvállalatok egyedi igényeire szabott hálózatok megtervezése, kialakítása, amelyeknek üzemeltetése rendszergazdai feladatainak körébe tartozik.

 

Konkrétan miben tudunk segíteni?

  • Teljes körű hardver-, szoftver- és hálózati megoldások a tanácsadástól az üzemeltetésig.
  • Irodai hálózatok tervezése, kiépítése.
  • Hálózati eszközök telepítése, konfigurálása.
  • Igényfelmérés, szakmai tanácsadás.
  • Irodai gépek üzemeltetése, bérleti, illetve csak lapköltséges konstrukcióban is szerződéses ügyfeleink részére rövid határidős kiszállást vállalunk.

Amennyiben nem elégedett jelenlegi nyomtatójával, vagy fénymásolójával forduljon hozzánk bizalommal, szakértő munkatársaink segítségével megtaláljuk Önnek a megfelelőt. A kiválasztástól a megvételig állunk rendelkezésére, ha bármilyen kérdése volna, keressen bennünket bátran Mosonmagyaróváron, a belvárosi üzletünkben, telefonon és e-mailben is.

Termékeink