Esküvői, ballagási meghívók / Egyedi esküvői meghívók, menükártya, ültetőkártya

Esküvői meghívók

Házasságkötésetek életetek egyik legboldogabb napja amely bár elmúlik mégis szívetekben őrzitek hosszú éveken át. Az esküvői meghívók szerves részét képezik ennek a napnak. Az esküvői meghívó az első, amellyel találkoznak mindazok, akikkel együtt szeretnétek megélni a Ti nagy napotokat, ezért tökéletesnek kell lennie!

Tegyetek felejthetetlen első benyomást leendő vendégeitekre, ehhez pedig válasszatok profi partnert!

Esküvői csomagok

A Móvár-Print ügyeskezű grafikusa megvalósítja a meghívóval kapcsolatos elképzeléseiteket, de javaslatokat is tesz a tökéletes végeredmény eléréséhez. Térjetek be konkrét ötletekkel vagy csak kezdetleges elképzeléssel, és biztosan meg fogjuk találni a közös hangot!

Korábbi munkáinkból is inspirálódhattok, a lényeg az, hogy végül büszkén zárjátok esküvői meghívótokat borítékba.

A tökéletes tervezés nálunk átgondolt papírválasztással és magas minőségű nyomtatással párosul!

Legyen a ti napotok igazán különleges! A esküvői meghívók tulajdonosai biztosan kezükbe veszik majd évek múltán is a meghívótokat. Bizonyosodjatok meg róla, hogy valódi értéket fognak a kezükben tartani!

Az árképzésnél figyelembe vettük ,hogy az esküvői meghívók mennyire munka- ill. alapanyag igényesek, gondolunk itt arra, hogy több hajtás kell bele, szalaggal, kis virággal készülnek-e és milyen kartonra kerülnek, stb.

 

A legkedveltebb esküvői meghívók formáit megpróbáltunk minél többféle kombinációban elkészíteni, hogy maximálisan kielégítsük az igényeket.

Térjetek be hozzánk, kedves jegyespár és biztosak lehetettek benne, hogy olyan esküvői meghívótok lesz, amilyenről mindig is álmodtatok.

Várunk Benneteket a Móvár-Print mosonmagyaróvári üzletében!

 

Online rendelés

 

 

Ballagási meghívók

Mérföldkőnek számít egy osztály életében, ha befejezvén tanulmányait elballag. Invitáljátok ehhez méltó meghívóval családtagjaitokat és barátaitokat a ballagási ünnepségetekre!

A Móvár-Print számtalan ballagási meghívóval a háta mögött megvalósítja a Ti elképzeléseiteket is, sőt még a nyomdai kivitelezésről is gondoskodik.

Válasszatok megbízható partnert és elegáns, szép ballagási meghívóval búcsúzhattok iskolátoktól!

Termékeink