Esküvői, ballagási meghívók / Egyedi esküvői meghívók, menükártya, ültetőkártya

Házasságkötésetek életetek egyik legboldogabb napja amely bár elmúlik mégis szívetekben őrzitek hosszú éveken át. Az esküvői meghívók szerves részét képezik ennek a napnak.

A felejthetetlen naphoz a MÓVÁR PRINT is szeretne hozzájárulni azáltal, hogy esküvői meghívótok arculatát, egyedi jellegét veletek együtt tervezve alakítjuk ki teret engedve fantáziátoknak.

Esküvői csomagokAz esküvői meghívók gyártásánál ügyeltünk arra, hogy kövessük a mindenkori divatot a már-már hagyományosnak nevezhető krém, bordó, arany és a szimpla ezüst színeket, de természetesen ettől eltérő színeket is nagyon szívesen alkalmazunk, mint például a pink, lila, zöld, barna, óarany és ezek több száz féle kombinációját.

Térjetek be konkrét ötletekkel vagy csak körülbelüli elképzeléssel, biztosan meg fogjuk találni a közös hangot! Korábbi munkáinkból is válogathattok, hiszen azok már valakinek elnyerték a tetszését és szívesen tették borítékba, hogy meghívják szeretteiket a nagy napra. Grafikus kollégáink legjobb tudásukkal elégítik ki ügyfeleink minden kívánságát, így a legkülönbözőbb ötletek és kihívások is érdekelnek bennünket.

Legyen a ti napotok igazán különleges! A esküvői meghívók tulajdonosai biztosan kezükbe veszik majd évek múltán is a meghívótokat. Bizonyosodjatok meg róla, hogy valódi értéket fognak a kezükben tartani!

Az árképzésnél figyelembe vettük ,hogy az esküvői meghívók mennyire munka- ill. alapanyag igényesek, gondolunk itt arra, hogy több hajtás kell bele, szalaggal, kis virággal készülnek-e és milyen kartonra kerülnek, stb.

 

A legkedveltebb esküvői meghívók formáit megpróbáltunk minél többféle kombinációban elkészíteni, hogy maximálisan kielégítsük az igényeket.

 

Online rendelés

 

 

Termékeink