Fóliadekorációval tenné egyedivé nagy területű felületeiet?

Forduljon a Móvár-Printhez!

Széles formátumú fóliavágó gépünkkel, egyedi formájú nyomtatott és változatos színű fóliákból készült dekorációkat tudunk készíteni.

A következő szolgáltatásokat tudjuk vele nyújtani:

  • Betűkivágás : Feliratok, logók, szövegek, minták akár kül-, akár beltérre elkészíthetők ezzel a módszerrel. Költséghatékony és gyors megoldás, akár autóra, cégtáblára, üvegre, falra, szinte bárhová.
  • Egyedi matricák : Bármilyen grafikát nyomtatás után digitálisan körbevágunk.
  • Autódekoráció : Használja céges autóját mozgó reklámtáblaként! Egyedei tervezésű autódekorációinkat tartós, időjárásálló fóliára nyomtatjuk, és munkatársaink szakszerűen fel is helyezik.
  • Falmatrica : Minták, képek, logók a falon? Miért ne? Dekorálja otthonát, irodáját, üzlete fogadóterét egyedi falmatricákkal!
  • Textil : Ötletes ajándék vagy egységes céges viselet? Pólók nyomása egy vagy több színnel, jó minőségben a Móvár-Printtől!

Ha többet szeretne a megszokottnál, egyedi dekorációs elképzelései vannak, térjen be üzletünkbe és mi minden lépésben segítünk. Tervezünk, nyomtatunk, vágunk és felhelyezünk. Ossza meg velünk elképzeléseit és nem is lesz más dolga, mint élvezni a tökéletes végeredmény látványát!

Árlista

Egyedi ajánlatot kérne? Kérdése van? Tegye fel kollégáinknak bármelyik elérhetőségünkön!

 

 

Termékeink