Hobbija a fotózás, szívesen örökít meg családi pillanatokat vagy a természet gyönyörű megnyilvánulásait?

Rengeteg fényképe van már, amelyek közül az Ön számára legértékesebbeket fotóalbumba rendezné?

Most jó helyen jár, hiszen mi minden segítséget megadunk ahhoz, hogy gyorsan, szép fotóalbumban nézegethesse és mutathassa meg fotóit!

Fotóalbum azonban nem csak saját célra készülhet, hanem ajándékba is adható, hiszen elegáns, személyes mégis egyszerű…feltéve, ha a Móvár-Printet választja.

Mit kell tennie ahhoz, hogy néhány nap múlva kézben tarthassa a saját fotóalbumát?

Amennyiben a fényképei már megvannak, nincs más teendője csak juttassa el hozzánk személyesen, vagy e-mailben. Miután láttuk a képeket és megbeszéltük a részleteket akár a teljes design megalkotásában megfelelő szakmai segítséget nyújtunk Önnek, de ha csak néhány plusz ötletre van szüksége, akkor is forduljon hozzánk bizalommal.

A végleges árat a fotóalbum mérete, külső borítása, a benne lévő képek száma és a választott anyag minősége is befolyásolja. Ha nincs még konkrét elképzelése árajánlatot körülbelüli tényezők esetén is tudunk készíteni, ilyen esetben azonban az árváltozás lehetőségét fenntartjuk. Felmerülő kérdések esetén hívjon minket, írjon e-mailt, vagy jöjjön be személyesen Mosonmagyaróvár belvárosában lévő üzletünkbe.

Kérdése van? Tegye fel kollégáinknak bármelyik elérhetőségünkön!

Rendelés / Ajánlatkérés

 

A szállítás Mosonmagyaróváron 10.000 Ft felett ingyenes. Az ország többi területére 1.200 Ft. Szállítási idő 2-3 munkanap.
Személyesen az üzletben (9200 Mosonmagyaróvár, Városház utca 3.) készpénzzel. Kiszállítás esetén a futárnak (utánvét).
A MÓVÁR PRINT-nél a termékeinkre 100%-os pénzbefizetési garanciát vállalunk. Rendelj nálunk most, és élvezd ki a magabiztosak nyugalmát!

 

Termékeink