Hobbija a fotózás, vagy csak szereti az élet minden pillanatát megörökíteni?

Ha rengeteg online fényképe van, amelyeket nem csak online tárolna ? Most jó helyen jár, minden segítséget megadunk Önnek egy fotóalbum elkészítéséhez. Egy fotóalbum nem csak rendszerezésre való, de különleges alkalmakra (születésnapokra, ballagásokra, évfordulókra, búcsúztatókra) is rendkívül alkalmas, maradandó és igényes ajándékként.

Amennyiben a fényképei már megvannak, nincs más teendője csak juttassa el hozzánk személyesen, vagy e-mailben. Miután láttuk a képeket és megbeszéltük a részleteket akár a teljes design megalkotásában megfelelő szakmai segítséget nyújtunk Önnek, de ha csak néhány plusz ötletre van szüksége, akkor is forduljon hozzánk bizalommal.

A végleges árat a fotóalbum mérete, külső borítása, a benne lévő képek száma és a választott anyag minősége is befolyásolja. Ha nincs még konkrét elképzelése árajánlatot körülbelüli tényezők esetén is tudunk készíteni, ilyen esetben azonban az árváltozás lehetőségét fenntartjuk. Felmerülő kérdések esetén hívjon minket, írjon e-mailt, vagy jöjjön be személyesen Mosonmagyaróvár belvárosában lévő üzletünkbe.

 

Online katalógus megtekintése Rendelés / Ajánlatkérés

 

A szállítás Mosonmagyaróváron 10.000 Ft felett ingyenes. Az ország többi területére 1.200 Ft. Szállítási idő 2-3 munkanap.
Személyesen az üzletben (9200 Mosonmagyaróvár, Városház utca 3.) készpénzzel. Kiszállítás esetén a futárnak (utánvét).
A MÓVÁR PRINT-nél a termékeinkre 100%-os pénzbefizetési garanciát vállalunk. Rendelj nálunk most, és élvezd ki a magabiztosak nyugalmát!

 

Termékeink