Grafika, arculattervezés / Mi garanciát vállalunk a minőségre!

Elege van abból, hogy sok pénzt és időt rááldozva sem azt kapja kézbe, amit szeretne?

Céges kiadványra van szüksége vagy szórólapot készíttetne egy időszakos akcióhoz?

Lépjen kapcsolatba velünk!

 

Konkrét elképzelésire keres profi megvalósítót vagy inkább bízna a szakember kreativitásában?

A Móvár-Printtel egy helyen, egy kézben intézheti a szerkesztés és kivitelezés minden lépését, így Önnek kevesebb teendője lesz és gyorsabban is elkészül a megálmodott nyomdai termék.

Mit jelent a kiadványszerkesztés? Mi az asztali kiadványszerkesztés (DTP)?

A kiadványszerkesztés folyamán az Ön által megálmodott, és/vagy az általunk kitalált tervek alapján, a kapott szövegekből és grafikákból/képekből kiadványt készítünk, melyet ezek után nyomdakész állapotban átadunk a nyomdának.

Kiadványok fajtái: könyv, újság, magazin, szóróanyag/szórólap, leporelló, katalógus, prospektus, brosúra, dosszié, folder

Az asztali kiadványszerkesztés (desktop publishing, DTP) a nyomdai minőségű kiadványok személyi számítógéppel való előállítását, illetve az ehhez szükséges hardver- és szoftvereszközök összességét jelenti. Felkészült szakembereink valóban képesek nyomdai minőségű kiadványokat előállítani, hiszen széles szakmai tudásuknak és tapasztalatuknak köszönhetően tisztában vannak a kiadványkészítés szabályaival, kiadványszerkesztő programok megfelelő használatával.

A kiadványszerkesztés folyamata jelentősen felgyorsult a számítástechnika elterjedésével. Manapság a tördelő/kiadványszerkesztő szoftverek szinte már minden igényt kielégítenek. De itt álljunk meg egy pár mondat erejéig! Nagyon fontos, hogy mielőtt egy kiadványt megtervezünk, tisztában legyünk a tipográfia alapszabályaival.

Sokszor találkozunk „önjelölt” kiadványszerkesztőkkel, akik Wordben próbálják az általuk elképzelt terveket megvalósítani. Ilyenkor nagy a meglepődés, amikor a nyomda visszadobja a nyomdakésznek minősített anyagot, hogy nem tudja kinyomni, ha mégis megteszi, nem az lesz a végeredmény, mint amire a megrendelő számított. Ennek oka, hogy egy szövegszerkesztő program nem ugyanaz, mint egy kiadványszerkesztő program!

Ezért fontos, hogy egy jól felkészült szakember készítse a kiadványt megfelelő szakmai ismeretekkel és az erre a célra kifejlesztett kiadványszerkesztő szoftver használatával.


Ha a Móvár-Print grafikai csapatát választja elkerülheti, hogy

  • nem azt kapja, amire számított,
  • a grafikai terv nem felel meg a nyomdai elvárásoknak,
  • a munka hosszú hónapokig húzódik és végül silány minőséget kap.

 

Bízzon munkatársaink szakértelmében és sok éves tapasztalatunkban, ha kiadványra van szüksége! Jöjjön be üzletünkbe és ossza meg velünk elképzeléseit!

Mi gyorsan, jó minőségben, megfizethető áron készítünk Önnek olyan nyomdai kiadványt, amire méltán lehet majd büszke!

Kérdése van? Tegye fel kollégáinknak bármelyik elérhetőségünkön!

Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot!

 

Termékeink