Hétköznapi tárgyak egyedivé tételére, különleges, személyre szóló ajándékok készítéséhez megfelelő technika és ötlet a gravírozás. Különböző technikáinknak és eszközeinknek köszönhetően a gravírozás több formáját is vállalni tudjuk. Feliratok, nevek, rövidebb szövegek és minták gravírozását tudjuk biztosítani különböző felületekre. Ezek az ajándékok kitűnőek lehetnek születésnapra, esküvőre, ballagásra, diplomaosztóra.

A fára történő gravírozás előnye, hogy  rengeteg  fafajtából választhatunk, enne köszönhetően , illetve a gravírozó eszköz beállításaitól függően a minta különböző színű és mélységű lehet, ezáltal rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre. A legszebb eredmény világos színű fára történő gravírozással érhetjük el, hiszen a világos színen rendkívül jól érvényesül a sötét kontúrvonal, amely a gravírozás során keletkezik.

Gravírozást vállalunk :

  • gravírozás fémre
  • gravírozás fára (bortartók, táblák, vágódeszkák, fakanalak, ajándéktárgyak)
  • gravírozás üvegre

 

Egyedi ajánlatkérés esetén forduljon hozzánk bizalommal a kapcsolat menüpont alatti e-mail címben vagy telefonszámon, illetve személyesen Mosonmagyaróváron, a belvárosban található üzletünkben.

Termékeink