Laminálási áraink

 

A laminálás időtállóvá teszi fontos iratait, dokumentumait, segítségével a gyakoribb használattól sem mennek tönkre. A laminálás nagyszerű megoldás akár különféle menükártyák, használati utasítások esetén is, hiszen tartós védelmet biztosít a különféle szennyeződések és folyadékok ellen is.

Óvja meg dokumentumait és vegye igénybe laminálás szolgáltatásunkat! Kínálatunk széles skáláján mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő lamináló eszközt, legyen szó akár otthoni, alkalmi laminálásról, akár mindennapi, nagy mennyiségű irodai használatról.

A laminálásnak több verziója is megtalálható palettánkon mérettől, felülettől, egyéb igényektől függően.

Választható laminálási eljárások:

  • A meleg laminálás a legklasszikusabb laminálási forma, ahol a műanyag borításba belehúzzuk a maximum A/3 méretű dokumentumot, majd egy felfűtött lamináló gépen áthúzzuk. A gép felmelegíti a fóliát és a hő segítségével ráolvasztja a nyomtatvány mindkét oldalára.
  • A hideg laminálás során nem hő, hanem ragasztó segítségével válik eggyé a nyomat és a védőfólia. Ezt nagyobb méretű nyomatoknál szoktuk használni, a lamináló fólia 1 méter széles hengerre van felcsévélve és onnan vágjuk le a kívánt méretet. Ezzel a technikával egyszerre csak a nyomat egyik oldalát erősítjük meg. A hideg laminálás igény szerint kérhető matt és fényes fóliával is, akár óriásplakátok esetében is.


A nagy méret nem akadály:

  • A harmadik laminálási forma a folyékony laminálás. Ebben az esetben egy folyékony anyagot hengerelünk egyenletesen a nyomatra, amely megszáradása után teszik védetté anyagunkat a környezet ártalmaival szemben.

Termékeink