Szeretné meglepni céges partnereit egy személyre szabott, tartós ajándékkal?

Az egyedi, nyomtatott golyóstoll a lehető legjobb választás!

A golyóstoll nem véletlenül a világ legnépszerűbb reklámajándéka, hiszen praktikus, minden vállalkozás tevékenységéhez illeszkedik, ár-érték aránya kiváló.

  Golyóstoll kínálatunk

 

Még a mai, számítógép uralta világban is nélkülözhetetlen eszköz a golyóstoll. Legyen szó irodai munkáról, egy szerződés aláírásáról vagy egy megbeszélésen való jegyzetelésről.

A Móvár Print széles kínálatából egészen biztosan megtalálja az Ön számára ideális golyóstollat. Termékpalettánkon egyaránt megtalálhatók a klasszikus, műanyag golyóstollak, a kényelmes befogást biztosító gumírozott kialakítású tollak és a prémium kategóriát képviselő fémházas tollak.

 

Készíttessen saját magának egyedi golyóstollat, amelyet minden megbeszélésen büszkén használ majd, vagy lepje meg partnereit egy hasznos, az Ön cégének brandjét hordozó tollal!
Az Ön által választott tollak anyagától függően egyediesíthetők szita- vagy tamponnyomással, továbbá gravírozással is.
Forduljon hozzánk bátran egyediesített reklámtoll-igényével, és garantáltan megtaláljuk az Ön számára minden szempontból ideális választást!

 

Tekintse meg golyóstoll-kínálatunkat és kérjen ajánlatot most,  vagy jöjjön be mosonmagyaróvári üzletünkbe, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Árajánlatot kérek!

 

 

 

 

Termékeink