Szerződéses üzemeltetés

Vállalkozásunk főként HP és Konica Minolta gépek értékesítésével, bérbeadásával, és üzemeltetésével foglalkozik.

Szerződéses üzemeltetés esetén olyan szolgáltatást biztosítunk Önnek, amely magában foglalja a kihelyezett gépek üzemeltetését és szervizelését, ezáltal garantálja a rendszer zavartalan működését. Önnek nincs kezdeti költsége, nem kell előre készletezni kazettát. Csak fénymásolópapírról kell gondoskodnia, melyben igény esetén segítségére lehetünk.

Szolgáltatásunk során távoli segítségnyújtást garantálunk ( működő internetkapcsolat esetén), így ezzel a gyors és biztos megoldást kínálunk. Amennyiben a távoli segítség nem megoldható, egy megbízható szakember  8 munkaórán belül helyszínre érkezve megkezdi a hiba kijavítását

Az adott hónapban elvégzett munkálatokért nem kell azonnal a helyszínen, vagy távolról érkező segítségnyújtást követően fizetni, elegendő hónap végén egy összegben rendezni a tartozást, a kinyomtatott oldalak után.

Amit Önnek biztosítunk :

  • távoli segítségnyújtás
  • gyors reakcióidő
  • havi elszámolás

 

Amennyiben a fent említett információk közül bármivel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérem forduljon hozzánk bizalommal. Megtalál minket Mosonmagyaróvár belvárosában lévő üzletünkben, vagy a kapcsolat menüpont alatti e-mail címen vagy akár telefonon is.

 

Termékeink