Egyedi emblémával ellátott öngyújtó

A jó reklámajándék olcsó, nagy felületen egyediesíthető, tartós és hasznos annak, akinek adjuk.

Az egyedi emblémával ellátott öngyújtók éppen ilyen reklámajándékok! 

ROYCE öngyujtók

Egyedi Öngyújtóink

 

Egy dohányos ember naponta kb. 10-20 alkalommal nyúl az öngyújtója után és egészen biztosan sehová nem indul el nélküle. Az öngyújtó azonban nem csak a dohányzók számára remek ajándék, hiszen minden háztartásban szükség van rá!

 

Az egyediesített öngyújtó ideális reklámajándék céges rendezvényeken, koncerteken, bemutatókon. Vendéglátóhelyeken és dohányboltokban – ahol közvetlen öngyújtó-értékesítés is zajlik – kihagyhatatlan elem, hiszen miért adna más márkajelzésű öngyújtót vendégeinek, ha saját logójával egyediesítettet is adhat?

 

A Móvár Printnél

  • az egyszerű tűzköves, műanyag öngyújtóktól kezdve,
  • az újratölthető, elektromos piezós öngyújtókon át,
  • egészen a fémházas, benzines öngyújtókig minden típust megtalál, és kedvére válogathat közülük!

Aktuális öngyújtó kínálatunkat ide kattintva, online katalógusunkban is megtekintheti.

Minden öngyújtónk egyediesíthető, felülettől függően szitanyomással, tamponnyomással vagy gravírozással. Kizárólag Ön dönti el, hogy mi kerüljön a reklámajándéknak szánt öngyújtóira: céges logó vagy szlogen, egy vicces idézet, elérhetőség vagy nyitva tartás, esetleg egy kedvenc fotó!  UV technológiával akár bonyolultabb grafika, több szín, színátmenettel, is nyomtatható, akár néhány darabos szériában is.

 

A lehetőségek tárháza széles, a döntés pedig az Öné!

Ha Ön is elhatározta, hogy egy nagyon kedvező ár-érték arányú reklámajándékkal szeretne kedveskedni meglévő és potenciális vásárlóinak, ne habozzon, jöjjön be mosonmagyaróvári üzletünkbe vagy rendeljen még kényelmesebben, online!

Kérjen  egyedi árajánlatot!

 

 

Termékeink